سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

تشکیل جبهه واحد کشورهای اسلامی، محور گفتگوی تلفنی رئیسی با نخست‌وزیر پاکستان

تشکیل جبهه واحد کشورهای اسلامی، محور گفتگوی تلفنی رئیسی با نخست‌وزیر پاکستان رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر پاکستان با ابراز نگرانی عمیق از تحولات اخیر فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ابراز امیدواری کرد کشورهای اسلامی با تشکیل جبهه واحد و منسجم مانع از تداوم اقدامات صهیونیست‌ها شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 13
کد خبر: ۱۷۹۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنج‌شنبه در تماس تلفنی با «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان با ابراز نگرانی عمیق از تحولات اخیر فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به ویژه در هتک حرمت مسجد الاقصی ابراز امیدواری کرد کشورهای اسلامی با تشکیل جبهه واحد و منسجم مانع از تداوم اقدامات ددمنشانه صهیونیست‌ها شوند.

 

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفتگوی تلفنی با اشاره به روابط دوستانه و دیرینه دو کشور ابراز امیدواری کرد این روابط بویژه در حوزه اقتصادی و انرژی بیش از پیش گسترش یابد و گفت: سیاست تقویت روابط با همسایگان و توسعه روابط با کشورهای اسلامی از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم است.

 

شهباز شریف: سازمان همکاری‌های اسلامی مانع از تداوم جنایات صهیونیست‌ها شود

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در این گفتگوی تلفنی، با محکومیت اقدامات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر، پاکستان را مدافع همیشگی مردم مظلوم فلسطین دانست و ابراز امیدواری کرد سازمان همکاری‌های اسلامی با ایجاد جبهه‌ای متحد مانع از تداوم جنایات صهیونیست‌ها شود.


شهباز شریف همچنین با تأکید بر علاقمندی کشورش برای تقویت روابط تهران – اسلام‌آباد، به جایگاه ممتاز ایران در منطقه و اهمیت گسترش روابط اسلام‌آباد با تهران اشاره و با مرور پروژه‌های همکاری اقتصادی، بر آمادگی کشورش برای اجرایی کردن آنها تاکید کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار